Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

ΧΟΤ ΠΑΡΤΥ-ΝΤΟΓΚ

Για το ονόρε. Γι'αυτό τα κάνεις όλα. Ενώ το θέμα είναι τα λεφτά. Αυτοί οι αχρείοι φερόμενοι ως αρχαίοι ημών πρόγονοι επίτηδες ψευδή γνωμικά διέσπειραν. Για να μην προκόβουν όλοι. Διότι το κλαμπ είναι πριβέ. Ακούς εκεί, "το χρήμα πολλοί εμίσησαν - τη δόξα ουδείς". Πίπες. Κι άπαξ και καταρρέει κι η παράδοση, δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν πια.

Μόνο οι συνδικαλιστές στη χώρα τούτη κρατούν τη δάδα της μυστικής των ολίγων γνώσης ζωντανή. Το ξέρει καλά πρώτος ο πρόεδρος Παππούλης που τους δέχθηκε σήμερις περιποιώντας τους τιμές. Το θέμα είναι τα λεφτά. Κυρίως αν δεν έχεις φράγκο. Αλλά κι όταν ακόμα προάγεσαι και διαφεντεύεις τομέα ΔΕΚΟ ως καλό κομματόσκυλο του πολέμου σε τοπικές και κλαδικές εκπαιδευμένο. Μόνο ο Πολυζωγόπουλος πρόδωσε το συνάφι. Αυτός πήγε για τη δόξα. Έγινε βουλευτής. Πλην έστι δίκης οφθαλμός: Ο καλός Θεός που όλα τα βλέπει τον έριξε στο ΠΑΣΟΚ.

Ανακοίνωση: Παρακαλούνται οι χοτντογκατζήδες, οι μαλλιτησγριάδες και πλείστοι όσοι άλλοι πλανόδιοι μικροπωλητές που συνωστίζονται πέριξ του "ταε-κβον-ντο" να συμμερίζονται την οικονομική δυστοκία του κινήματος και να πωλούν τα είδη τους σε συμφέρουσες για τους συντρόφους συνέδρους τιμές. Ειδάλλως, θα καταγγελθούν ως λαϊκιστικοί ακτιβιστές.

1 σχόλιο:

microsoult είπε...

Καλά blogαρίσματα, ω ραδιοφωνικέ γείτονα!