Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ

Οποιαδήποτε μορφή νόμιμης συμβίωσης, πλην της εις γάμον κοινωνίας, συνιστά μορφή πορνείας. Τάδε απεφάνθη η διαρκής ιερά σύνοδος εν ελλάδι, εν έτει 2008.

Αν έχεις το θεό σου, εξανίστασαι. Θες να βουτήξεις το μανουάλι και να κάνεις το τέμπλο λαμπόγυαλο (σημ: μόνον εφόσον είναι κατασκευής από το '60 και δώθε, ήτοι τεχνοτροπίας νήο-χελλένικ εκκλεζιάστικ-κιτς - άλλως το ξηλώνεις και το παίρνεις σπίτι όπου θα πηγαίνει τρέλα στο λίβινγκ ρουμ δίπλα στον ιακωβίδη, το μόραλη, τη φλατσκρην και τη συλλογή από πίπες). Επίσης, θες να κρεμάσεις τον φλύαρο καντηλανάφτη ανάποδα από τον πολυέλαιο και να σταυρώσεις α λα άγιο ανδρέα χιαστί ποδανά την κυρά-κούλα την άσχημη - που κάθε ναός διαθέτει για να γυαλίζει το παγκάρι και να κρώζει σα χήνα στουμπωμένη καλαμπόκι σε συλλαλητήρια. Μετά, ζητάς επιτακτικά ένα χωρισμό κράτους εκκλησίας μπας κι έρθει το παπαδαριό (που ο έλλην πολίτης πληρώνει, το θεό τους μέσα) στα ίσια του.

Αν δεν τον έχεις (το θεό σου μέσα), χέστηκες. Αφορίζεις την εκκλησία ως απαρχαιωμένο θεσμό (που βοήθησε εντούτοις στην παλιγγενεσία και τη δημιουργία του βασιλείου της ελλάδος, το οποίο μέσα από πολέμους, πραξικοπήματα και εμφυλίους εξέβαλε κακήν κακώς στην ελληνική δημοκρατία) και ξεμπερδεύεις. Βολικό πράγμα η έλλειψη πνευματικότητας εν ελλάδι, εν έτει 2008. Οριακά βολικότερο κι απ΄τις παρενθέσεις στο γραπτό λόγο εν καιρώ βιασύνης.

Κι επειδής όντως βιάζομαι, ότι η μέρα της κρίσεως γοργά πλησιάζει (τα'πε κι ο γκρηνσπαν), πα' να βάλω μπλέιζερ με μανδηλάκι και ασορτί γραβάτα και να συμφάγω στο μπλου-πάιν μετά της βιβλικής πόρνης που ο μεσσίας ηράσθη. Διότι εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάρτης - κι ως γνωστό: ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι ελεήσουμε.

2 σχόλια:

Migraine είπε...

Κάπως έτσι κι εγώ γύρισα χθες το απόγευμα νωρίς.. αποφασισμένος ότι θα αράξω στον καναπέ και μετά από 3-4 μήνες θα ξαναχαζέψω τα άθλια δελτία ειδήσεων. 2ο θέμα, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, να λέει τα περί πορνείας για την άγαμη συμβίωση.
Και αναρωτιέμαι, δεν κοιτάνε τα δικά τους χάλια, που οι μισοί κληρικοί είναι "κατ' επιβολή" ομοφυλόφιλοι και οι άλλοι μισοί παιδεραστές;
Μην νομίζεις... Πιστεύω! Αλλά εκτός από τον Θεό, πιστεύω και στο γεγονός ότι θα πρέπει κάποτε να δώσουμε ένα τέλος στην ηλιθιότητα κι αντί για τους χριστιανούς και φυσικά πόρνους συνανθρώπους μας, να πετάξουμε στην πυρά το σάπιο παπαδαριό που μαζέψαμε!

Τα φιλιά μου Μπόγδανε, και μιας και το καθιερώσαμε, να κανονίσουμε και αυτή τη βδομάδα το σαϊκοθέραπι σέσιον μετά κουβάδων αλκοόλ.. Κερνάω!

Ανώνυμος είπε...

Ofeilo na simfoniso me to kafstiko sou yfos file Konstandine.

Episis tha thela na prostheso oti mou kanei entyposei pos kanenas dimosiografos den ethixe ton logo ton diamartirion pou proerxontai ek ths ekklisias.

Opos kai kathe fora opou "spaei" ena monopolio etsi kai edo yparxei trivi.

Eite einai oi sidirodromoi tis ellados eite einai o OTE eite einai o elegxos tou trapezikoy systhmatos pliromon panda tha yparxei o "paragondas" pou tha vgei na agonistei san armatolos tou '21.

Prosopika eimai periergos na do an tha pessoun ta "fees" orismenon ekklision gia to en logo mistirio, i to pnixei h kyvernisi apo tin forologiki apopsi..

filika,

l'grec