Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

ΠΥΞ ΒΛΑΞ

Μέχρι τώρα ήταν ειδήσεις. Δηλαδή γνώση διαμεσολαβημένη και περί τρίτων πληροφορία. Χρήστης WC στον Άγιο Στέφανο πυροβόλησε προ εβδομάδων άνδρα που παραβίασε το αποχωρητηριακό του άσυλο δίχως να χτυπήσει την πόρτα. Ύστερα, τις προάλλες, οδηγός σκότωσε με πιστόλι επιβαίνοντα οχήματος που τον προσπέρασε επί της Αχαρνών. Τα ακούς στο ραδιόφωνο, σταυροκοπιέσαι και συνεχίζεις τη μέρα σου.

Εντούτοις, κάποτε η τάση παρεισφρύει στην άμεσα αισθητή πραγματικότητα. Φίλη (κολλητή, που λέμε) διασχίζουσα διάβαση της Β. Σοφίας τόλμησε σήμερα μεσημέρι να θίξει τον εγωισμό ταξιτζή επικινδύνως κοκκαλώσαντα στο μέσο της διαγράμμισης. Αποτέλεσμα: Ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής εξήλθε του οχήματος και εν ψυχρώ κατέφερε γροθιά στην υπέροχη γαλλική μύτη της, που τώρα είναι μπλε.

Για τους φιλοπερίεργους, σημειώνω ότι ο δράστης βρίσκεται επί του παρόντος στο κρατητήριο - ευτυχώς για τον ίδιο διότι ο πατήρ της εν λόγω φίλης έχει θητεύσει στους αμερικανούς πεζοναύτες και οπλοφορεί. Όμως τούτα είναι δευτερεύοντα. Αυτό που με συνθλίβει ερωτηματικά είναι: ΕΧΟΥΜΕ, ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΣΤΙΚΟ ΤΣΟΥΡΜΟ, ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ;

Πάω να ξεθάψω το ρόπαλο του baseball, διότι πρέπει να μπω στο αυτοκίνητο και να κατέβω στην πλησιέστερη αγορά ώστε ν'αλλάξω κινητό. Όχι ότι το χρειάζομαι, αλλά δε μου πάει καρδιά ν'αφήσω την επιδότηση συσκευής πεσκέσι σε καμία Deutsche Telekom.

Δεν υπάρχουν σχόλια: