Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

ΤΕΣΤ: ΕΝΑ-ΔΥΟ (οι τρεις εξι)

Τεστ. Ένα - δύο (οι τρεις έξι).

Περιμένω τον Τσίπρα να εμφανιστεί ως θείο βρέφος στα μετόπισθεν της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως μάχιμος δεκανέας με ξιφολόγχη στο στόμα και σαφείς διαταγές δολιοφθοράς των αντιπάλων θέσεων. Περιμένω μετά την αναγούλα που θα μου έρθει στην αναπόφευκτη όψη του επιχαίροντα λαϊκιστή Λαζόπουλου. Περιμένω μια κυβέρνηση που θα ασκήσει την υποχρέωση της εξουσίας δίχως φοβικά σύνδρομα μητσοτακικών κοινοβουλευτικών πλειοψηφιών και αυτοανάλωση σε διηνεκείς εκλογικούς σχεδιασμούς. Περιμένω τον Σουφλιά να αποσώσει το μάσημα μπαγιάτικων κουραμπιέδων ιωσηφίδη που του έμειναν από τα χριστούγεννα και να δώσει εντολή επικοινώνησης του χωροταξικού. Περιμένω κατόπιν η ιδιωτική πρωτοβουλία να στήσει γλέντι και χορό προς τιμήν των ΑΠΕ. Δεν περιμένω τα παραπάνω με ανυπομονησία, ούτε προσμονή.

Επί τη ευκαιρία, ζητείται ανεμογεννήτρια επί πλατφόρμας απομεμακρυσμένης στο μέσο του πελάγου φυτεμένης, αθόρυβη και πλησίον δώματος δικτυωμένου με δορυφορικό internet, πιάτο, κουταλομαχαιροπίρουνα και υπηρεσία catering (και όχι κέτεριγκ) που με ταχύπλοο θα παραδίδει τρις εβδομαδιαίως σπιτικές νοστιμιές στον μονάζοντα ένοικο και την καλλιτέχνιδα αυτού παλλακίδα. Στο μεταξύ, εκκινώ τακτικές μεταδόσεις διανοημάτων και συνειρμικού λόγου δια του διαδικτυακού μέσου.

1 σχόλιο:

Migraine είπε...

Oh please enlighten us dearest Bogdan! Found that part about the wind power generator platform and rather interesting. Out of curiosity (not being a cat, i'm not in danger) do you really think you can live with only 3 meals per week?

Kali arxi sto blogging ergo sou!

L.